KAMNITI KOPALNIŠKI PULTI

Kopalniski pulti


Kopalniške pulte izvajamo na podoben način kot kuhinjske. Pult izmerimo, izdelamo in montiramo,
šablon za izdelavo pulta, ki jih pripravi mizar, ne potrebujemo.

Ravno tako kot v kuhinji, je tudi v kopalnici pomembna skladnost okenske police s pultom, zato priporočamo, da že ob nakupu keramičnih ploščic razmišljate o barvi kamna.

V našem podjetju imamo na zalogi več kot dvajset različnih granitov iz katerih vam po naročilu izdelamo kopalniški pult najrazličnejših oblik, z najzahtevnejšimi detajli.

Pulte iz kvarca (t.i. tehničnega kamna, oz. composit stone) izdelujemo po predhodnem dogovoru, saj vseh možnih barv ne držimo na zalogi.

Nudimo različne površinske obdelave pultov od polirane do ščetkane in žgane.

Robove pulta vam po želji obdelamo z različnimi profilnimi orodji. Vrsta profila izberete skladno s profiliranimi robovi na lesenih elementih kuhinjskega pohištva. Opremljeni smo z orodji za izdelavo na videz masivnih robov iz lepljenih segmentov.

Profili  robov  na kamnitem  pultu:

Profili


KAKO DO KAMNITEGA KOPALNIŠKEGA PULTA?                                                                                                  
Priporočamo, da o izvedbi kamnitega pulta začnete razmišljati že takoj, ko so znani detajli v zvezi z velikostjo, sestavom in barvo kopalniških elementov. Na podlagi tlorisne skice kopalnice, ki vam jo izdela mizar ali vam jo izrišejo v salonu keramike, se z nami dogovorite za predračun.
Vabimo vas, da se osebno zglasite v naši obratovalnici. V primeru, da vam primanjkuje časa, lahko vrsto materiala izberete na našem spletnem mestu vrste kamna/granit ali vrste kamna/kvarc. Informacijo o izboru kamna in tlorisno skico lahko pošljete na naš elektronski naslov. Če skice nimate nam pošljite izpolnjeni formular, ki ga najdete tukaj. Na podlagi prejetih podatkov vam bomo poslali okvirno ponudbo.
 
V primeru, da se boste odločili za našo konkurenčno ponudbo se zavezujemo, da bomo pult izdelali v 5-ih do 10-ih delovnih dneh od dne, ko bodo kuhinjski elementi postavljeni na objektu.

Sodelujemo s številnimi mizarji, ki so specializirani za izdelavo kopalniškega pohištva.
Vprašajte vašega mojstra, če že sodeluje z nami!

Na vrh strani

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player