KAMNITI KUHINJSKI PULTI

Kuhinjski pulti

                                                                          Obrazec za okvirno ponudbo – PDF oblika  - ZIP oblika 

Kamniti kuhinjski pult izmerimo, izdelamo in montiramo, šablon za izdelavo pulta, ki jih pripravi mizar, ne potrebujemo. Naše kamnite pulte lahko vidite razstavljene v salonih mizarjev s katerimi sodelujemo.

Z vgradnjo kamnitega kuhinjskega pulta prenesemo del narave v bivalni prostor.
Kamen s svojo barvno in strukturno lepoto ponuja asociacijo na toplo kamnito ognjišče in vam hkrati nudi enkraten estetski užitek.

Trajnost, praktična uporaba in vzdrževanje vam omogočajo dodatno zadovoljstvo. Kamniti pult je odporen na vreznine in odrgnine. V nasprotju s pulti, ki so izdelani iz lesenega jedra, kamniti pult ne vpija tekočin in ne nabreka. Nanj lahko postavljate vročo posodo neposredno s štedilnika ali iz pečice. Čistite ga enostavno z detergenti za posodo, ki jih že sicer vsak dan uporabljate v kuhinji. Kamniti pult bo vaši kuhinji dal videz dodatne vrednosti in vam bo doživljensko služil.

Na zalogi imamo več kot petindvajset različnih barv granitov s katerimi lahko zadostimo najrazličnejšim zahtevam naročnikov in njihovih oblikovalcev. Iz njih vam po meri izdelamo kuhinjski pult različnih oblik, z najzahtevnejšimi detajli. Smo eno redkih podjetij v Sloveniji, ki vam lahko izdela kamniti pult iz kvarca (t.i. tehničnega kamna, oz. composit stone), iz materiala, ki je načrtovan za tovrstno uporabo.

 Nudimo različne površinske obdelave pultov od polirane do  ščetkane, ter kombinacije žgane in ščetkane. Robove pulta vam po želji obdelamo z različnimi profilnimi orodji. Vrsta profila izberete skladno s profiliranimi robovi na lesenih elementih kuhinjskega pohištva. Na željo strank lahko izdelamo robove iz lepljenih segmentov, ki dajejo videz masivnega pulta.

Na mestih kjer so izrezi za korito in štedilnik, trdnost plošče zagotovimo z ojačitvijo iz nerjavečega jekla ali steklenih vlaken, ki jih iz spodnje strani zalijemo z epoksidno smolo.
Izreze po obliki in velikosti izvajamo točno po zahtevah proizvajalcev štedilnikov in korit. Vgrajujemo tudi korita za plosko vgradnjo.

Profili  robov  na kamnitem  pultu:

Pulti


Zaščita kamnitega pulta in čiščenje:
Kamniti pult je potrebno pravilno površinsko zaščititi. Za zaščito proti vpojnosti uporabljamo slikonski premaz ali premaz, narejen na vodni osnovi s pomočjo nano tehnologije, odvisno od želje kupca. Čiščenje je preprosto. Uporabite lahko detergente za pomivanje posode na bazi lugov. Uporabo abrazivnih čistil, kot sta »Arf« in »Vim«, ne priporočamo.

Tistim,  ki dvomijo v uporabnost kuhinjskega pulta iz naravnega kamna ponujamo alternativno možnost -pult iz kvarca (t.i. tehničnega kamna, oz. composit stone). Kvarci so brez zaščite odporni na maščobo, na dotik pa dajejo bolj topel občutek. Hkrati je barvna in strukturna paleta zelo pestra. Nudimo vam kvarc v popolnoma snežno beli barvi in v odtenkih modrih barv, ki so sicer v obliki naravnih kamnov, primernih za izdelavo pulta, zelo redki in cenovno nedostopni. Pomanjkljivost kvarca je le v tem, da nanj ne smemo postavljati vročo posodo neposredno s štedilnika ali iz pečice, ki presega 90 stopinj celzija.

KAKO DO KAMNITEGA KUHINJSKEGA PULTA? 
Priporočamo, da o izvedbi kamnitega pulta začnete razmišljati že takoj, ko so znani detajli v zvezi z velikostjo, sestavom in barvo kuhinjskih elementov. Na podlagi tlorisne skice kuhinje, ki vam jo izdela mizar ali vam jo izrišejo v salonu pohištva, se z nami dogovorite za predračun.
Vabimo vas, da se osebno zglasite v naši obratovalnici. V primeru, da vam primanjkuje časa, lahko vrsto materiala izberete na našem spletnem mestu vrste kamna/granit ali vrste kamna/kvarc. Informacijo o izboru kamna in tlorisno skico lahko pošljete na naš elektronski naslov. Če skice nimate nam pošljite izpolnjeni formular, ki ga najdete tukaj. Na podlagi prejetih podatkov vam bomo poslali okvirno ponudbo.

V primeru, da se boste odločili za našo konkurenčno ponudbo se zavezujemo, da bomo pult izdelali v 5-ih do 10-ih delovnih dneh od dne, ko bodo kuhinjski elementi postavljeni na objektu.

Poslovne povezave:
Sodelujemo z mizarji, ki so specializirani za izdelavo kuhinjskega pohištva.
Mednje sodijo: 
Kuhinje Erjavec                       
Masiva Gradec
Mizarstvo Dolinar
Mizarstvo Ločniškar
Mizarstvo Peternelj
Mlinar&Mlinar
SMC Stane Mohorič

Vprašajte vašega mojstra, če že sodeluje z nami!

Na vrh strani

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player