Kamniti pulti

KAMNITI KUHINJSKI PULTI

V hitrem tempu, ki ga živimo, ostaja kuhinja edini prostor, kjer se družina zbere pri pripravi hrane in obedu po končanem dnevu. Še za toplejši občutek in naravno okolje v kuhinji poskrbimo z vgradnjo kamna v kuhinjsko opremo.

Na ta način naravo prenesemo v bivalni prostor. Kamnit pult namreč s svojo barvno in strukturno lepoto ponuja asociacijo na kamnito ognjišče in nam nudi enkraten estetski užitek.

Trajnost, praktična uporaba in vzdrževanje vam omogočajo dodatno zadovoljstvo. Kamnit pult je odporen na vreznine in odrgnine. V nasprotju s pulti, ki so izdelani iz lesenega jedra, kamnit pult ne vpija tekočin in ne nabreka. Nanj lahko odlagate vročo posodo neposredno s štedilnika ali iz pečice. Čistite ga enostavno z detergenti za posodo, ki jih že sicer vsak dan uporabljate v kuhinji. Kamnit pult bo vaši kuhinji dal videz dodane vrednosti in vam bo doživljensko služil.

KAKO DO PULTA

SESTANEK IN
PRIPRAVA PONUDBE

Predlagamo, da o izvedbi kamnitega pulta začnete razmišljati takoj, ko so že znani detajli v zvezi z velikostjo, sestavom in barvo kuhinjskih elementov. Skupaj pregledamo vaše načrte, vzorce barv in materialov ter tekstur. Na podlagi vaših želja in navad vam svetujemo kateri tip kamna je primeren za vas.

MERITEV

Vsak pult je individualen in izdelan po naročilu. Ko so kuhinjski elementi postavljeni na objektu, se naš tehnolog oglasi na meritvah, ki jih izvede strokovno in natančno. O detajlih se lahko posvetujete z našimi tehnologi.

izdelava kuhinjskih marmornih pultov

IZDELAVA IN MONTAŽA

Sledi izdelava pulta v naši kamnoseški delavnici in montaža pri naročniku.

KAMNITI KUHINJSKI PULTI

Kuhinjski pulti iz granita

Nudimo različne površinske obdelave pultov: polirano, ščetkano in kombinacijo žgane in ščetkane. Kamnite pulte iz naravnega kamna že v delavnici primerno površinsko zaščitimo. Pult iz granita dobro prenaša toploto, zato nanj brez strahu lahko odlagamo najbolj vročo posodo neposredno s štedilnika.

Kuhinjski pulti iz kvarca (Silestone, Stone Italiana)

Strankam, ki dvomijo v uporabnost kuhinjskih pultov iz granita ponujamo alternativno možnost, pult iz tehničnega kamna (t.i. kvarca). Pult je antibakterijski in tudi brez površinske zaščite ne vpija umazanije, vonja in maščob. V primerjavi z granitom daje bolj topel občutek. Izdelamo vam lahko pult iz tehničnih kamnov dobaviteljev SILESTONE in STONE ITALIANA.

Kuhinjski pulti iz Dektona in Neolitha

Dekton in Neolith sta vrsti tehničnega kamna, ki je narejen s posebnim tehnološkim procesom, pri katerem se naravni kremenasti in drugi minerali pod visokim pritiskom in visoko temperaturo preobrazijo v izjemno odporen, trden in okolju prijazen material. Proces, ki pri nastanku naravnega kamna traja milijone let, se pri proizvodnji sintranih plošč s pomočjo tehnologije zgodi v enem dnevu.

GRANIT
MARMOR
KVARC
DEKTON & NEOLITH
Odporen na praske
Odporen na madeže
Odporen na vročino
Vodoodporen

Skupaj poiščimo rešitev za vaš dom

Kontaktirajte našega strokovnjaka za svetovanje in izris