Okenske police

OKENSKE POLICE

Okenske police iz granita, tehničnega marmorja ali kvarca vam po konkurenčnih cenah izdelamo v najkrajšem možnem času.

Med vsemi materiali, ki se uporabljajo v stavbarstvu za izdelavo notranjih in zunanjih okenskih polic, je kamen zaradi sprejemljive cene, trajnosti in praktične vgradnje najbolj uporaben.

Robove polic vam po želji obdelamo z različnimi profilnimi orodji. Nudimo različne površinske obdelave, od polirane do grobo ščetkane.

Pri zunanjih okenskih policah na spodnji strani vzdolž robu in prečno na koncih zgornje strani izdelamo utore, ki preprečujejo izliv vode po fasadi. Namesto prečnih utorov lahko na željo naročnika nalepimo kamnite ploščice različnih dimenzij.

RAZLIČNI NAČINI OBDELAVE ROBOV

Navaden rob - X

Navaden rob - D / 5mm

Polokrogel rob - J / 15mm

Okrogel rob - C / 15mm

Polokrogel rob - J / 30mm

Rob - F / 30 stopinj

Navaden rob - X

z odkapnim žlebom

Navaden rob - X

police balkonskega parapeta z odkapnim žlebom po obeh straneh

KAKO DO POLIC?

SESTANEK IN
PRIPRAVA PONUDBE

Skupaj pregledamo vzorce barv, materialov in tekstur. Ponujamo vam več kot dvajset različnih kamnov, iz katerih vam po naročilu izdelamo okenske police in police parapetov najrazličnejših dimenzij in oblik.

MERITEV

V večini primerov se dimenzija okenskih polic določi na osnovi širine okenskega okvirja, ki določa dolžino in na podlagi oddaljenosti okenskega okvirja od ometa oziroma lica fasade, ki določa širino okenske police.

IZDELAVA IN MONTAŽA

Montaža okenskih polic se izvaja klasično na cementno malto ali suhomontažno na purpen.
Na željo naročnika police izmerimo in izvedemo montažo. Sodelujemo s številnimi zidarji, fasaderji in slikopleskarji. Vprašajte vašega mojstra, če že sodeluje z nami.

GALERIJA

Skupaj poiščimo rešitev za vaš dom

Kontaktirajte našega strokovnjaka za svetovanje in izris