Nagrobniki

NAGROBNIKI

Na slovenskih pokopališčih so se kamniti nagrobniki bolj množično začeli pojavljati sredi devetnajstega stoletja. Če so sprva veljali za statusni simbol, danes pričajo o naših prednikih in njihovi kulturi.

Da nagrobniki pričajo o kulturi družbe in o času v katerem so nastali, se zavedamo tudi v našem podjetju. Zato veliko pozornosti posvečamo oblikovanju. Z modernimi sredstvi, ki so odraz sodobnega časa in napredka tehnologije, poskušamo ohranjati elemente dediščine tako v vsebinskem kot v oblikovnem smislu.

Različne vrste nagrobnikov, od modernih do klasičnih, izdelujemo izključno iz masivnih kamnitih profilov, brez betonskih vložkov.

Kamen za nagrobnik lahko izberete med marmorji in graniti v različnih barvah, nagrobno kovinsko opremo pa med različnimi proizvajalci.

Skladen in urejen videz nagrobnika dosežemo s skrbnim načrtovanjem,
pri katerem upoštevamo želje naročnika.

KAKO DO NAGROBNIKA?

Priporočamo, da se osebno oglasite v naši obratovalnici. Prisluhnili bomo vašim željam in vam pripravili skico nagrobnika skupaj s predračunom.

Želeni termin obiska lahko sporočite po telefonu ali preko elektronskega naslova. Na željo stranke lahko ogled groba in razgovor opravimo na pokopališču.

V primeru naročila vam bomo izvedli tudi montažo, ne glede na geografsko oddaljenost.

nagrobniki-skica1

GALERIJA

Skupaj poiščimo rešitev za vaš dom

Kontaktirajte našega strokovnjaka za svetovanje in izris